2012. április 16., hétfő

Glamour napok =))



Múlthét hétvégén került sor a Glamour által szervezett "Glamour napokra". 

Ez a hétvége nem csak a "Glamour napok" keretében részt vett üzletekről szólt, mert más üzletek is, ezeket a napokat a nagy "leértékelések" hétvégéjének nevezik. Sok helyen 20-30-50%-os leértékelések voltak. Szóval ha esetleg nem is vesszük meg a Glamour újságot, ezeken a napokon akkor is érdemes körül nézni az üzletekben! =)) Persze ezt az akciót máskor is megismételik.

Én a Köki terminálban voltam azért, mert a Kökibe is volt külön kuponom. 
Most elmondanám Nektek, hogy miket vettem illetve milyen "tapasztalatokat" szereztem :D..

Hát első negatívum, persze ez ezzel jár, hogy ezeken a napokon rengetegen vannak. Főképp ez akkor baj, ha az ember kis üzletekbe szeretne bemenni, és a tömegtől szó szerint olyan érzés fog el, mintha labirintusba lennék, vagy rosszabb esetbe bezártság érzés, mikor már nem is érdekel, hogy mi van az üzletbe, csak az, hogy minél előbb kijuthass.. Na ez velem is előfordult.. mindjárt el is mondom Nektek, hogy hol.

Szépen menjünk sorjában =)

Bementem a Tesco F&F-be de sajnos ott nem láttam semmit =(.. Pedig szerettem volna venni cipőt, de sajnos nem találtam olyat, ami tényleg megfelelt volna.

Aztán bementem a Kreatív Hobby boltba, és ott vettem pár dolgot.. még nem mondom, el hogy mit, mert post keretében szeretném Nektek megmutatni, csak hát ugye nekem az még idő, mire megcsinálom, szóval ez még csak a későbbiekben lesz.  =)

Ezek után bementem a New Yorkerbe, és itt történt a vásárlásnak a nagy része =) Mutatom mit vettem!

Mielőtt vásárolni mentem, átgondoltam, hogy mire van szükségem igazából.. hogy tudjam, hogy vásárlás közben mit kell figyelnem.. És rájöttem hogy póló hiányban szenvedek.. így inkább azokra koncentráltam =)

 

Amisu-s fehér felső (Szerettem volna, egy egyszerűbb fehér felsőt is, ha esetleg megyek állásinterjúra akkor fel tudjak venni valamit a blézerem alá.. és ma nagyon jó szolgált.. mert felvettek :D juppíí xd) 



Amisu-s felső =) (New York-os mintával)



Fishbone-s felső =) (Ennek a felsőnek igazi nyárias színei vannak, és az anyaga is olyan "nyárias" de jó minőségű)

 




Fishbone-s szoknya =) (Nem vagyok nagy szoknyás, de ennek a szoknyának nagyon jó fazonja, és érdekes megoldása van, mert a hátsó cipzárt tökig le lehet húzni... :D )

Én most egész elégedett vagyok a New Yorker-rel. Egyrészt itt egész elviselhető volt a tömeg, mert viszonylag nagy a tere az üzletnek. Illetve ezek a ruhák már átmentek egy mosáson, és semmi gyűröttség, vagy minőségi romlás nem látszik rajtuk. Illetve próbáltam persze olyan ruhákat kiválasztani, ami viszonylag normális minőségű. Mert azért... volt pár elég silány sajnos..

Na és most nézzük a negatívabbat..

Ezek után bementem a Tally Weijl-be. Hatalmas nagy tömeg várt a ruhák között. Konkrétan a bolt csak emberekből és ruhákból állt. Sehol se volt egy kis üres légtér se. Nagyon rossz az elrendezése is, mert ezt a rengeteg ruhát egy kis helyre passzírozták be, és persze hogy a tömeg a feltüntetett buborékokban látott 50%-os leértékelésekre kíváncsi. Na gondoltam magamba, nem baj.. megpróbálom.. Pólókon kívül szerettem volna magamnak valamilyen színes blézert, és ezt sajnos a New Yorkerben nem találtam, legalább is én ebbe nagyon válogatós vagyok :D...

Mutatom milyet vettem:

 

Tally Weijl blézer (sötétkék)

De egyébként esélyem se volt rendesen körülnézni. Pl. mikor levettem ezt a blézert egy lányt konkrétan fejen vágtam.. Ennyire esélytelen volt az egész.. :D De végül is ez a blézer velem jött. Másik dolog, hogy a Tallyt azért se szeretem, mert tele van az egész üzlet porral, nekem meg por allergiám van, és mikor elkezdek köhögni vagy ilyenek inkább kimegyek :D.. Ezen a blézeren is amúgy rengeteg por volt..  Sajnos a minőségével annyira nem vagyok megelégedve, mert ha megnézitek ez is átment egy mosáson, és gyűrött, meg nagyon szöszösödik. :/ Jó persze ez legyen a legkisebb probléma =) De összességben nekem a Tally Weijl nagyon negatívan jött le. De, pozitív az hogy az eladók nagyon kedvesek voltak =)

Utána bementem a C&A-ba de ott meg akkora sor volt hogy fordultam is kifele :D:D...

Illetve volt pár DM-s kuponom is. =) Pl. Hajfestékekre. Ezt post keretében látni is fogjátok, mert a hajamat már be is festettem :D Ma ha minden jól megy befestem anyukámét =)

Nekem ilyenek voltak a "Glamour napok". Az biztos, hogy egy élmény volt. Főképp, hogy utána osztogattak ilyen Coca Cola-s Zerot és imádom a Colát :D...

Nektek milyenek voltak a "Glamour napok"?
Ti mit vettetek? =)) 

4 megjegyzés:

  1. Hali! Ugyanolyan szoknyám van, mint amilyet te is vettél a New Yorker-ben, és az lenne a kérdésem hogy akkor most a cipzár elöl vagy hátul van? mert a címke a cipzárral ellentétes oldalon van és ugye a címkének mindig hátul kell lennie?

    VálaszTörlés
  2. Elvileg a cipzár van elől, ahogy te is mondod, hogy a címkének mindig hátul kell lennie! =) De szerintem bárhogy hordható, én ezért hordom a cipzárt hátul! Ahogy neked tetszik! =)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm a választ, én akkor a cipzárt elől fogom hordani ;) Egyébként jó a blog ;)

    VálaszTörlés
  4. Igazán nincs mit! =) És köszönöm, hogy olvasol! =))

    VálaszTörlés