2012. április 26., csütörtök

Syoss - Professional Perfomance - Hajfesték - TESZT!

A mai bejegyzésben őt fogom Nektek bemutatni:


Syoss - Professional Perfomance - Light Blond 

Nézzük a doboz alapján, hogy milyen árnyalatot kéne kapnunk:


Még mielőtt meg mutatnám, hogy anyukámnak milyen lett a haja, előbb leírnám róla a véleményemet:

Mikor elkezdtük festeni vele a haját, egész jó, kenhető állaga volt a hajfestéknek. A szagát szokásos hajfestékekhez hasonlítanám. Viszont ami nagy negatívum ennél a hajfestéknél, hogy anyukám bőrét nagyon marta, és nagyon piros lett neki utána a fejbőre. Nem tudom, hogy azért e mert, hogy szőke (hidrogén) vagy ténylegesen ilyenek a Syoss hajfestékek. 

Akkor most megmutatom az eredményt:

Vaku nélkül


Vakuval


Vaku nélkül oldalról =)


A töve vakuval


A töve vaku nélkül


Ha megnézzük, hogy milyen árnyalatot ígért a hajfesték, szerintem egészen jól teljesített, és az őszhajszálakat is befogta =)

Én összességben azoknak ajánlom ezt a hajfestéket, akiknek kevésbé érzékeny a bőrük, és szeretnének egy nagyon jól teljesítő, "azt kapom amit látok" hajfestéket =)

Nektek, hogy tetszik ez a szín? Ti szeretitek a Syosst? =)

2 megjegyzés:

  1. Én is kipróbáltam(feketét!),régen festem a hajam,mert korán öszültem,de ilyen pocsék festékkel nemigen talàlkoztam ,A fekete is csip,és 3 hajmosàs utàn Kinn van az ösz hajtö.Soha többet nem veszem.

    VálaszTörlés
  2. Hát anyukámnál még nem látom egyenlőre azt, hogy esetleg ledobta volna az őszhajszálakat a hajfesték, de akkor ez viszont aggasztó, hogy a többi syoss hajfesték is csíp, mert én pl. a Lorealnál ilyet egyáltalán nem tapasztaltam.. :/

    VálaszTörlés