2012. április 11., szerda

Avon - Glazewear Shine - Iced Pink szájfény TESZT!

A mai teszt során a Vaterás rendelésemből egy újabb Avon-os terméket mutatnék be:


Avon - Glazewear Shine - Iced Pink szájfény 

Nézzünk pár képet magáról a szájfényről! =)

Ezzel a képpel akartam megmutatni Nektek, hogy milyen szépen csillog a szájfény =)


Az applikátora pedig sima kis egyszerű, semmi extra:


Akkor most nézzünk egy natúr képet a számról, hogy lássátok a különbséget:


És akkor most nézzük a szájfénnyel:

Ez a kép természetes fénynél készült


Ez pedig napfénynél.. =) Remélem látjátok milyen szépen csillog! :D


Ez vakuval:


Először is, nézzük meg mit ígér maga a szájfény a Krémmánia szerint:

"Szikrázó fény, extrém csillogás, intenzív hatás. Ragyogó szemcséi gyönyörű fényt adnak az ajkaknak. Közepes fedést nyújt. Ápol és hidratál. "

Mielőtt véleményeznénk nézzünk pár Krémmániás véleményt:

"Sajnos hamar lekopik.:(((( De nagyon-nagyon szép a színe és az illatát imádom!"

"Az enyém gyönyörű színű, nagyon szeretem az illatát, 3 színem van jelenleg, de korábban volt még kettő. Évek óta megvannak, DE egyáltalán nem tartósak: fél-1óra alatt lekopnak, ami nagyon nagyon kevés idő :( Ettől függetlenül újra fogom vásárolni, mert tényleg szépek a színei, és a nagyobb akciókban megérik. Teljes áron nem."

"A színe szép,DE nem tartós, durva csillámok vannak benne,amik karcolják a szájat és az illata se valami bizalomgerjesztő."

"A színek szépnek ígérkeznek, aztán mikor először kipróbáltam, rosszul voltam a színétől és az állagától. Kidobtam. A legrosszabb szájfény, amivel valaha találkoztam."

És akkor most nézzük az én véleményemet:
Azt, hogy szép fényes (tükörfényű) szájfényről beszélünk teljesen aláírom. Tényleg, főképp napfénynél nagyon szépen csillog a szájfény. Közepes fedéssel nem értek egyet. Szerintem ez a szájfény nem közepesen  fed, hanem "épp hogy". Így a kopással, és a kevésbé tartóssággal is sajnos egyet kell, hogy értsek a Krémmániás véleményekkel. Illatával kapcsolatban szerintem annyira nem az a "hű de" olyan szokásos szájfény illata van. Tehát mondjuk nem olyan jó illata van Plum pout-nak. Mert annak tényleg ilyen mézes, édeskés illata van, ennek meg olyan olcsó szájfényhez hasonló =(. Íze egyáltalán nincs. A csillámok engem nem karcolnak, én egyáltalán nem érzem őket. Rossz szájfénynek egyébként nem mondanám.
És akkor most mondok 2 dolgot, amit a Krémmániás vélemények nem említettek meg. Az egyik, hogy az applikátorával nagyon kevés szájfényt vehetünk fel egyszerre, így többször kell beledugnunk a szájfénybe az applikátort, hogy az egész szánkant kifessük. Tehát ha valakinek vastagabb a szája, annak nem ajánlanám.
Viszont pozitívum ami mellette szól, hogy nagyon kicsi 6ml-s így könnyen befér egy pici táskába is, és mondjuk ha nagyon sietősek vagyunk, csak felkenjük és már szebbek is az ajkaink =)
Én ezt egyébként a Vaterán 300 Ft-ért vettem. Szerintem bőven megérte, mert egy középkategóriás ténylegesen hordozható szájfényt kaptam érte =)

Nektek, hogy tetszik? =)

2 megjegyzés:

  1. Nekem is van Avon szájfényem ( nem pont ilyen és most őszintén lusta vagyok felállni és emgnézni :D ), és az sem épp a tartós kategóriába tartozik. De ezen kívül semmi bajom vele.

    VálaszTörlés
  2. Igen én is így vagyok a többi Avon-os szájfényemmel.. de én úgy vagyok vele, hogy újra kenem, és ennyi =) Engem a szájfények tartóssága annyira nem zavar

    VálaszTörlés