2012. február 19., vasárnap

Az arc rejtelmei.. VIDEÓ

A bejegyzés elejét nagyon nem kommentálnám, mert szerintem elmondtam mindent a videóban! =) Nézzétek meg!És most pedig, mutatok Nektek képeket, hogy ez, hogy is néz ki igazából.

Mutatok képet a kezelés előttről és a kezelés utánról. Mert egyértelműen látszik a különbség. 

 

Ezt a képet pedig azért mutatom Nektek, mert ezeket a kis nyomokat amik egy ilyen kezelés után maradtak elég jól ellehet tüntetni egy kis BB krémmel és egy kis púderrel =) (Púder csak azért kell mert a BB krém nagyon csillog)És még így a bejegyzés végére csak annyi, hogy ha esetleg valakinek hasonló problémája van, és már talált rá megoldást, az közölje velem! =) Köszönöm! 

4 megjegyzés:

 1. Na akkor csak segít valamit a Dermofil paszta. :)

  VálaszTörlés
 2. Szia! A Normafloret valamilyen gyümilébe, cukros teába vagy tejbe téve idd meg, mert ezek ilyen jótékony bélbacik és szükséges nekik ez az édes közeg, és szerintem a kóla olyan természetellenes, hogy elpusztítja őket, meg a szénsav is kicsaphatja, nekik meg az kell, hogy szaporodjanak. A dermofilt 20 percig is bőven elég fent hagynod, max fél óráig, amíg megszárad :)

  VálaszTörlés
 3. Rendben! =)
  A Dermofil pastát egyébként már csak tényleg 20 percig hagyom fent =) de ezt a Normaflore-s dolgot nem is tudtam! =) köszi hogy írtál! =))

  VálaszTörlés