2012. április 13., péntek

Avon Glazewear csillogó szájfény - Apple Cinnamon TESZT!

Pár bejegyzéssel ezelőtt már bemutattam Nektek ennek a szájfénynek a tesóját. Ha van egy kis időtök, akkor nézzétek mert, mert összehasonlítás miatt is hasznos lesz az a bejegyzés! =) 
Miért mondom, hogy a tesója? Mint két testvér, ezek a szájfények is rokonok, hasonlóak, de mégse ugyanazok! =) Mindjárt meglátjátok, hogy miért. 

Először is, megmutatom, hogy melyik szájfényről is lesz ma szó:


Avon - Glazewear csillogó szájfény - Apple Cinnamon 

A szájfény applikátora:


Mielőtt megmutatnám élesben, nézzük meg, hogy a tesója és ő közte milyen különbségek vannak:


Mielőtt rátérnénk a külsőségi különbségekre, kezdjük a nevükkel. A tesójának a nevében található még pluszban a csillogón kívül az is, hogy "extrém". Mondjuk ezzel nem értek egyet, mert nem sok különbség van a két szájfény csillogásában. Különbség szerintem annyi, hogy a tesója metálosan, ő pedig ilyen "gyémánt" szerűen csillog. Igazából nem tudom mihez hasonlítsam.

Magáról a szájfényről alkotott véleményemet a tesójánál megtaláljátok.

Nézzük a szájfényt élesben:


Vakuval


Napfénynél


Természetes fénynél

Színben miben különbözik a másiktól? Mindjárt megmutatom =) :


Ez a másik szájfény =) Ha megnézitek a mostani tesztelt szájfény első képét, vagy akár az utolsót, akkor egyértelműen látszik, hogy ez amit most teszteltem inkább egy pirosas árnyalat, mint ahogy a neve is (Apple..) tükrözi. =) A csillogásában tényleg csak egy minimális kis különbség látszik a két szájfény között.

Nektek melyik tetszik jobban? =)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése