2012. április 10., kedd

Essence - Stays on and on and on mascara TESZT!

Szeretnék haladni a DM-s zsákbamacskával is, ezért ma kipróbáltam a benne található szempillaspirált! =)


Essence - Stays on and on and on mascara

És most nézzük meg "magát" a szempillaspirált! =)


Ha a kép nem is adja vissza, mint amennyire szeretném, ennek a szempillaspirálnak nagyon vékony, karcsú keféje van.

És akkor most nézzük, mit is ígér a szempilla spirál:
Extra dús, hosszan, és könnyen tartó hatás.
Meleg vízzel, könnyen lejön.
És ha jól értem, akkor ennek a szempillaspirálnak nem lehet allergiás hatása, mert tesztelve van.

Akkor most, nézzünk egy képet, az én natúr szempilláimról, majd az Essence szempilla spirálja által használt szempilláimról is =)

Ilyen ha natúrak a szempilláim =)



És most nézzük, milyen a szempillaspirállal! =)




Még mielőtt saját véleményt alkotnék, nézzük meg, hogy mit írnak róla a Krémmánián =)

"Igazából egy hétköznapi sminkhez pont megfelelő. Szépen kiemeli a szempillákat, egy natúr sminkhez tudom elképzelni. Nekem kimondottan tetszik a keféje, hogy olyan kis feje van neki. :) Nekem nem kenődött, nem potyogott le a szemem alá, és nem is irritálta a szemem."

"Ívelt, de természetes hatású pillákat lehet vele varázsolni, hétköznapi használatra tökéletes, azért az árért, amiért vettem, teljesen megfelel. Lemosáshoz valami olajos alapú cucc kell, azzal tudom csak eltávolítani este."

"Lehet, hogy az én szemem, illetve a szem körüli bőröm speciális, de a "stays on and on" egyáltalán nem volt igaz rá. Totál lekenődött a szemem alá. :("

"Kifutóként vettem, tartós, szép pillákat lehet vele csinálni, hangsúlyosakat, de természeteseket. Egyáltalán nem irritálja a szememet, ami ilyen olcsó terméknél nagy pozitívum, a keféje lehetne jobb, ezért 1 pont levonást kap."

És akkor most, ezek után, nézzük az én véleményemet =)
Az, hogy hű, milyen nagy volumen, meg ilyesmik, azzal én nem teljesen értek egyet, mert szerintem, ez inkább egy hosszító spirál, és nem dúsító. De tény és való, szép, hosszú, és ívelt szempillákat kapunk.
Lemosásáról, elkenődéséről még egyenlőre nem tudok nyilatkozni. Viszont arról, hogy könnyed hatása van, azt tényleg igazolom, mert olyan érzés, mintha nem is lenne semmi se a szempilláimon. És nem könnyezik a szemem, tehát ezt is betartotta a szempillaspirál =)
A keféjével kapcsolatba, nekem se lesz a kedvencem, mert én inkább a dúsabb tömöttebb keféket kedvelem, és valahogy erre a kefére nem igazán akarnak teljesen ráfeküdni a szempilláim, így nehezebb is kikennem őket. Ezért én hétköznapra nem használnám. Azzal viszont egyetértek, hogy egy natúr sminkhez teljesen illik, mondjuk akkor a legjobb szerintem, ha kicsit jobban ráérünk a szempilláinkkal pepecselni =) De ez is persze csak egy egyéni vélemény.

És ami a legszomorúbb.. hogy már nem gyártják.. tehát ebből kifolyólag nem értem, hogy miért kellett pont ezt a terméket a DM-s zsákbamacskába tenni, és persze arról már nem is beszélek, hogy többnyire nincs is Essence a DM-be, néhányat leszámítva.

De ha valaki szereti, a vékonyabb kisebb keféjű szempillaspirálokat, és még nem találta meg a tökéletest a natúr sminkjéhez, akkor ajánlom, hogy a DM zsákbamacskát "vegye meg" hátha pont ez a szempillaspirál lesz benne =)

3 megjegyzés:

  1. beillesztés egyszerű szövegként és akkor nem lesz kiemelt a háttere.

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  3. Flory: Köszönöm ismét a segítséget! =)) Sikerült megoldanom! :D

    VálaszTörlés