2011. július 28., csütörtök

Sminkes post, főképp zöld szeműeknek =) Step by step Make up


Ez az első sminkes postom, ilyet még sose csináltam, de volt már, aki megdicsérte a sminkemet, ezért arra gondoltam, hogy nem egy teljeset, de egy szemhéjsminkelést :D (azt a mindenit.. :D:D) egy hiányos sminket azért megmutatok nektek =) Ha tetszik nektek a post, akkor majd mutatok egy teljes arcsminket is =)

Első lépésben, ez mindenhol adott, le kell alapozni a szemhéjainkat. Ezt én ezt egy sima alapozóval teszem meg. Mutatom nekem melyik van =D Ezt a Dm-ben vettem =)


Ha ez meg van, akkor így fog kinézni, az alap szemhez képest az alapozott! =)


Az ujjaitokkal  kis pepecselős mozdulatokkal is felvihetitek ^^ Az alapozót a szemöldök vonaláig vigyétek fel.. =) Én amúgy csak azért teszek fel alapozót, mert így jobban megragad a festék a szememen :D...

Most tüntessük el a fekete karikáinkat =) ezt többféleképpen is lehet =) Most az alapozós púderes módszert mutatom meg nektek =) A másik módszer az, mikor megnézitek hogy kékes e vagy lilás e a karikátoknak a színe =) Ha kékes akkor rózsaszín festéket kell használni rá, ha meg lilás akkor narancssárgát =) Mert ezek a színek egyenlítik ki egymást =) Így egy semleges színt kapunk! És most nézzük a púderes módszer végeredményét =)


Ezt úgy csináljátok, hogy felviszitek a karikára az alapozót, és utána belepacsmagoljátok a púdert =) Mutatom a púderemet =) Ezt is a Dm-ben vettem =)


Ez után, fogunk egy sötétebb zöldes keki színt, ami nekem csillogós, és azt a szemöldök csontra kenjük =) Mutatom az előtt-után-t =)


Nyugi ez még csak kezdetleges! =) Szépen majd el kell dolgozni! Ezt persze már ecsettel vigyétek fel! Ezt is ilyen kis pacsmagolós mozdulattal =) Mutatom az ecsetem! =) Ez az Avonból van ha jól emlékszem =)


Illetve mutatom melyik színt használtam a palettából =) A paletta az Auchan egyik külső üzletéből való =)


Egyébként, ez a paletta kifejezetten zöldszeműeknek van =)

A következő lépés az, hogy fogunk a palettából egy középzöld színt, és azt a szemhéj középső részére visszük fel, mutatom =)

 

Most a szemzugba világoszöldet tegyünk =)  Aztán egy kis fehéret =)


Közben kicsit az ujjainkkal satírozzuk el a széleket =) Majd húzzuk ki szemhéjtussal a szemeinknek a felső szemvonalát =)  Majd szeméjceruzával az alsót =) Feketével =) :D


Mutatom őket is =) A szemceruza az Avonból, a tus az Oriflame-bő van =)


Most pedig használjunk szempilla spirált =)


És itt van ő is =)) Szintén a Dm-ből =)


Majd húzzuk ki a szemöldökünket barna szemöldök ceruzával =) Van hogy barna szemhéjfestékkel csinálom, de most a ceruzás módszert mutatom meg nektek =)


Az a lényeg, hogy azért alkalmanként hegyezzétek ki a ceruzát, amikor már nagyon eltompult a hegye, illetve kis mozdulatokkal húzzatok a szemöldökötökbe csíkokat =) Mert úgy természetesebb és könnyebb is megcsinálni =) Egyébként én a púderes módszert jobban szeretem, de a ceruzás gyorsabb :/

És ez a ceruzám =) Ezt a Tescoba vettem kívül az egyik bódésnál =)


És akkor most mutatom a végeredményt =) Kérlek nézzétek el nekem, mert ennél sokkal szebbet is tudok xD.. De így is 1 órába telt, amíg ezt összehoztam, remélem azért tetszett nektek =D


Kicsit bamba lett de azért remélem látjátok a különbséget =D

3 megjegyzés:

  1. szép lett:) majd tegyél fel teljes arcosat is, kíváncsi vagyok rá meg az is biztos szép lesz:)
    www.roniswonderland.blogspot.com

    VálaszTörlés
  2. Jólvan =) ^^ Örülök, hogy tetszik, akkor egy teljes arcos bejegyzés is lesz ^^

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is jó lett, majd kivi vagyok a teljesre. :)

    VálaszTörlés