2011. július 17., vasárnap

Campona Haul =) (Kicsit Savoya Parki Auchan-os is :D)


Tegnap voltam a Camponában a párom nővérével, és barátnőjével =) ^^ A Savoya Parki Auchanban is voltam.. de a bejegyzésben azt is kifejtem majd! =)

Nah akkor kezdjük a Camponával! =)

Először a lányokkal bementünk a Takkoba! =)


Tudjátok én azzal az elhatározással indultam el vásárolni, hogy nekem kell egy olyan hajpánt, ami kényelmes, és megtartja a frufrumat.. Nah hát ezt bőven túlteljesítettem xD De erről kicsit később.. :D
A lényeg hogy ezek ilyen csipkés hajpántok, 2 db-ot kaptam 590 Ft-ért 1290 Ft helyett. És ezek tényleg kényelmesek.. szinte észre se lehet venni, hogy a fejemen vannak! =)
Azokat is elmondom, amiket ők vásároltak! =) A páromnak a barátnője, elég kis méretű lány, és a gyerek osztályon vett magának 1500 Ft-ért egy farmerszoknyát! =) Szóval ha ti is kisebb méretűek vagytok, akkor nézzetek be a Takkoba! =)

Utána bementünk a Deichmannba! =) Én ott sajnos nem vettem semmit, de a páromnak a nővére vett egy elég jó tornacipőt! Rózsaszín, és nagyon vastag talpa van! Victory márkájú! 3000 Ft helyett 1500 Ft-ért! =)
Egyébként csak megjegyezném, hogy elég röhejes az a Deichmanntól, hogy azt hiszi, hogy a felemás cipőket is eladhatja.. -.-"
A Deichmannba jelenleg olyan akció van, hogy vagy veszel 3 leértékelt cipőt, és a legolcsóbbat ingyen adják, vagy veszel 2 eredeti áru cipőt, de akkor az olcsóbbat fél áron kapod meg! Szóval érdemes oda is benézni!

Ezek után a Bijue Brigittében folytattuk utunkat! =)


Ott több dolgot is vettem! =) Vettem ezt a masnis, hajpántot, ami szürkés kékes leopárdmintás =) 980 Ft helyett 300 Ft-ért!


Vettem ezt a szürke gumis hajpántot, ami hasonlít az egyik előző bejegyzésemben lévő feketéhez, csak az nem gumis, hanem műanyag. Ez is szintén kis kövekkel van kirakva, és a kövek virágot formálnak ^^ És ez is megtartja a frufrumat! Kicsit még így is drága volt =( de nem tudtam ott hagyni! 1990 Ft helyett 900 Ft-ba került!

Hát... Nem hazudok.. ez életem első gyűrűje.. Sose voltam nagy gyűrűs de ebbe beleszerettem xD... Ez egy állítható gyűrű, amin egy műanyag piros masni található ^^ Szerintem nagyon cuki.. És kisebbnek tűnik tőle a kezem.. mert hát nekem sajnos elég nagy kezem van xD... Ez nem volt leértékelve, de mint első gyűrűm.. úgy voltam vele, hogy ha már megveszem ennyit megér! =) 980 Ft-ba került!

Ezután bementünk a Tally Weijlbe!
Megjegyezném, hogy szomorúan vettem észre, hogy a Jeans Club is bezárt az Allee-ba a Tally Weijllel együtt.. A Tally Weijl úgy tűnik véglegesen.. A Jeans Club egyenlőre leltár miatt :/.. Hallásból úgy tudom, hogy a Camponában is, de látjátok sajnos ezt nem tudom pontosan :/.. Nagyon sajnálom ezt.. de szerencsémre a Tally Weijl a Camponában üzemel!

Ez egy bőr öv. Aminek a végén egy masni található.. (Igen masni mániás vagyok xD).. És ezen még a párom barátnője is csodálkozott, mert ahhoz képest hogy bőr, tényleg csak 300 Ft volt 1795 Ft helyett! o.O

Nah és ezek után mentünk át a Savoya Parki Auchanba! =)

Ott a New Yorkerbe mentünk be! =) Sajnos már zárás előtt 30 perccel ezért csak gyorsan tudtam válogatni =(... De ott is sikerült vennem egy felsőt! =)


Rengeteg trikó, és felső 890-1500 Ft-ig terjedő árban lehet kapni a New Yorkerben! =) Nagyon nagy a választék érdemes benézni! =) Ez egy rózsaszín fekete pántos az alsó részén homokszínű felső. Utólag eszméletem rá, hogy messziről kicsit úgy néz ki mintha nem lenne csak egy fürdőruha felső rajtam xD.. Nah mindegy most már... :D Nagyon kényelmes! De figyeljetek a méretezésre, mert én ugyebár M-s vagyok, és ez a felső XS-s.. szóval megint él az a szabály, hogy 1 vagy 2 mérettel kisebbet keressetek a New Yorkerben!
Ez a felső 2990 Ft helyett 890 Ft-ba került! =)

És most kiszámolom nektek, mennyit spóroltam.. a gyűrűt is beleszámolom.. mert hát azért is fizettem.. :D
Nah de gyűrű nélkül 2980 Ft-ot fizettem vele pedig 3960 Ft-ot.
Az eredeti áruk összesen 9045 Ft lett volna.. így is nagyjából spóroltam 5000-6000 Ft-ot =) 

2 megjegyzés: