2011. július 3., vasárnap

New Yorker, Tally Weijl, Bijue Brigitte!


Pénteken volt szerencsém elmenni az Europarkba, és benézni pár üzletbe! =)
Szerintem egész sikeres vásárlás volt, és gondoltam megosztom veletek képekben, illetve egy pár véleménnyel is! =D

Na nézzük....
Gondolatban akkor menjünk be a New Yorkerbe, ez ugye az Europark alsó szintén található rögtön a bejárattól bal oldalra.. leszámítva a gyógyszertárt :D
És ha már ennyire behatároljuk, akkor mondjuk el azt is, hogy hol van az Europark. Ami ugye XIX. kerben található! =)
Én úgy szoktam menni, hogy 52-es villamos, de a 66-ost is ajánlom, persze csak azoknak, akik Soroksáron, vagy Erzsébeten laknak :P
Nah... De nagyon elkanyarodtunk a témától...
Akkor most képzeljük el, hogy ott állunk a New Yorkerben. Kezdjük ott, hogy aki még esetleg nem járt volna még ott, annak saját tapasztalataim alapján azt tanácsolom, hogy alap méreténél egyel kisebbet válasszon.
Tehát én M-s vagyok így S-t kell bevinnem a próbafülkébe.
Mindenkinek ajánlom a "Mire van szükségem jelenleg" ruha illetve cipőlistát. Hogy ne vásároljatok sose olyat, ami nincs betervezve. Mert az csak fölösleges pénzkidobás. (Jó persze tisztelet az olyan ruháknak, és cipőknek, amiket az ember nem tud ott hagyni. Vagy azért mert nagyon jól néz ki, vagy árban nagyon megéri)
Nah de vissza a New Yorkerhez... Ahogy beléptünk az üzletbe bal és jobb oldalt találhatóak a cipők (a pénztárhoz közel). Ezek a cipők is le vannak most értékelve! =)
Ne nézzetek hülyének, de vettem egy bokacsizmát! =D Bár amilyen idő van, teljesen elfogadható szerintem xD De összességben csak ősszel szeretném hordani. Mutatok róla képet! =)

Remélem látjátok!
Ez egy kis fekete velúr csizma! =) Nekem még egyenlőre magas, de egyébként  középarányos a sarka! =)
Ez volt a lehető legjobban leértékelve azok közül a dolgok közül, amiket vettem! =)
11 990 Ft helyett 1990 Ft-ért. Még a hülyének is megéri akkor is ha nyár van.

Akkor még két dolgot vettem a New Yorkerben, az egyik egy felső, a másik egy rövidnadrág. Tudni illik rólam, hogy nem vagyok annyira elégedett a lábaimmal, ezért nem veszek fel olyan rövid shortot, amit manapság a lányok hordanak :D hanem max olyat ami térd fölöttig ér kicsivel! =)
Hát egyenlőre még csak ennyit tudok mutatni a nadrágból, mert még nem vehettem fel utcára az idő miatt xD... De ha majd kicsit jobb idő lesz, és lesz időm, akkor csinálok nektek róla képet, hogy milyen a nadrág gyakorlatban =D Egyébként ez egy fekete nadrág, és 6990 Ft helyett 3990 Ft-ba került.

Most pedig  megmutatnám a felsőt! =) Ezt már gyakorlatban, mert nem igazán jönne át a képről! =) Igen tudom, hogy kicsit fura a kép, de ezen legalább látszik, hogy ilyen ejtett a válla, és kb. milyen a fazonja! =) Az ára 1990 Ft volt 2990 Ft helyett! (Az árcédulát sajnos valahova eltüntettem, és nem találom xD) 

Hát ennyit a New Yorkerről =) Most menjünk tovább a Tally Weijl-be!
Ott egy nyakláncot vettem! =) Már régóta nyomában jártam, párommal karöltve xD De az Allee-ban lévő Tally-ban ezt kaptuk válaszként "Jaj.. ez már rég kiment a divatból!"...
Igen is, a baglyos nyakláncok divatosak! Még mindig..! Nekem több is van belőle, de ez a főbagoly mostantól! =D Majd azokat is megmutatom persze! =) 
Hát sajnos a céduláját már kidobtam, de az árát még mindig tudom! =) 1795 Ft volt. Tudom nem volt valami olcsó, és le se volt értékelve, de kb. már több hónapja a nyomában vagyok, vagyunk.. És nem tudtam ott hagyni! Azt sajnos nem tudom, hogy van e még belőle, mert most is csak 2 db volt :/ De ha igen, akkor ott jobb oldalt hátul találjátok a Tallyban! =) (A Tallyt amúgy az Europark földszintjén, hátra fele haladva, jobb oldalt találjátok!)

És amit még megmutatnék, az a hajpántom! =) Szerintem nagyon különleges.. bár a páromnak nem tetszett xD ő túl extrémnek tartja, de szerintem illik hozzám =)
A Bijue Brigittében vettem! =) Ott is vannak leértékelt dolgok! Ez ilyen kis bödönbe volt :D nem tudom jobban leírni :D Több hajráf is volt, de ez volt a legkényelmesebb! És ez is le volt értékelve! =) Mutatok róla képet, és persze a leértékelésről is! =) 
Hát nem tudom mennyire látszik... Sajnos a kép se annyira előnyös rólam. :/ Az ár se vehető ki sajnos :/.. De  leírom nektek! 3280 Ft helyett 1300 Ft volt!

És akkor most nézzük összegezve!
Ez összesen 11065 Ft. Lehet soknak tűnik, de ha jól átgondoljuk a mai árarányokat, én ezért a pénzért vettem 5 márkásnak mondható dolgot. Ha mindent eredeti árán vettem volna 27045 Ft-ba került volna.

Így... 15980 Ft-ot spóroltam! Szerintem ez az összeg önmagáért beszél! =)

Remélem tetszett az első cikkem, bár eléggé szétszórt volt, így utólag elolvasva, de majd belejövök ne aggódjatok! =D 

2 megjegyzés:

  1. Ezek nagyon jó vételek voltak,főleg a new yorkeres csizma *-* hétvégén én is mindenféleképp benézek a legközelebbibe,alig várom,hátha én is kifogok valami hasonlót :D

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm ^^ Én is büszke vagyok a csizmára =D mindig is néztem régebben.. és tökre szerettem volna egyet és nem érdekel hogy nyár közepe van xD Úgy is mindjárt jön az ősz is :D:D
    Egyébként most tényleg érdemes elmenni a New Yorkerbe! Ha megnézed PlasticTinkerbell új videóját, ő is ott volt, és vett ő is egy csomó jó dolgot leértékelten! =)
    Egyébként meg drukkolok ^^ Majd írj itt, vagy a facebook oldalamon, hogy mit sikerült venned ^^ Nagyon érdekelne! :$!

    VálaszTörlés