2011. augusztus 19., péntek

Saját szépségsarkom =)


Végre nagyjából kialakítottam a saját szépségsarkomat =) Így gondoltam mutatok nektek róla képet, hátha ti is tudtok belőle esetleg ötletet meríteni! =) 


Mint ahogy láthatjátok a parafatáblára tettem az ékszereimet, találtam kis üres dobozkákat is, amikből polcot csináltam úgy, hogy a belsejükben rajzszöget tettem, és úgy szúrtam fel a parafatáblára! =) A kicsi fülbevalókat pedig egy kis fehér lapra szurkáltam fel, és azt rögzítettem a parafatáblára! =)


Így tárolom a körömlakkgyűjteményemet ^^ Régi kis tároló eszköz ami egy házikót formáz =)) Ha nem is fértek bele állítva, de eldöntve belefértek a körömlakkok! =) Amíg egyenlőre nem találok valami jobb tárolási megoldást, addig ez marad =)



Ők a parfümjeim ^^ Mögöttük pedig körömlakklemosók vannak =) Illetve a parfüminkákat is ide fogom melléjük tenni! =) Mindegyik parfümöm ajándék volt xD kivéve a Hannah Montanasat! =) Azt nem rég vettem a DM-ben és egyébként tök jó illata van! Van több fajtában is nézzétek meg! =D


Az asztal szélén vannak a krémeim, a nagyobb paletták =) A kék kis tasakban pedig a szemöldökcsipeszeim.. régebbi reszelők ^^


Az öveimet úgy tárolom, hogy egy fogas lett felfúrva a falra, és azokon lógnak! =) Amiknek nincs csatjuk azokat a "lógós tárolómban" tárolom =) Mindjárt azt is megmutatom! =)


A fésűk egy kis fadoboz vannak, a csattok pedig egy ajándékzacskóban rögtön mellettük, illetve amikkel ápolom a hajamat azokat is ide tettem! =)


És íme.. ő a kis "lógós tárolóeszközöm" ezt a Kikában vettem és az a lényege hogy fel kell a falba fúrni egy kis kampót, és ennek is van két kampója és rá kell akasztani =) És tökéletesen tudom tárolni benne a sminkjeimet, külön szektorokra bontva! =) Így minden kéznél van! =)) De mutatok egy példát! =)




Ezen a polcon tárolom a szájfényeimet és rúzsaimat, illetve szájkontúr ceruzáimat =) Egyenlőre még rendetlenség van, de szép rendbe is lehet őket tenni! =D=D 

1 megjegyzés:

  1. Az nem egy ágynemű huzat ami le van oda rakva? Mert nekem is van pont ugyan ilyenem. :)

    VálaszTörlés