2011. augusztus 4., csütörtök

Újságmintás körmök o.O


Nővérem <3 Mutatott egy tutorial videót, amiben egy lány, újságpapír mintás körmöket készített magának. Egyszerűbben, átvitte a betűk mintáit a körmére. Kipróbáltam én is! Hát úgy ahogy de sikerült! Mutatom! =)


Tudom =((.. Ennek a webkamerának annyira nem jó a fókusza.. igazából nem is tudom, hogy ezen hol állíthatnék.. Az a baj, hogy a régi kamerám nem kompatibilis a win7-tel =(... De meg fogom oldani! Csak kell hozzá egy kis idő! Egyenlőre csak ilyen képpel szolgálhatok =(.. De remélem azért látjátok :/..  Néhol nem sikerült, mert az újságpapír eléggé szét mállott.. de van ahol egész szépen kirajzolódnak rajta a betűk! Ja és vigyázzatok, mert a szétmállás ráragad a körmötökre! Lehet több időt kellett volna várnom, amíg megszárad a körömlakk :/..  Mutatom milyen körömlakkal csináltam! =)


A baloldali egy átlátszó S-he márkájú körömlakk! (58-as árnyalat) A jobboldali pedig egy Miss Sportys lilás körömlakk! (12-es árnyalat)

A lány a videóban 70%-os alkohollal csinálta. Hát sajnos nekem olyan nem volt, ezért vodkával oldottam meg a dolgot... :D Ami 40%-os. Gondoltam az is elég lesz, nagyjából igazam is lett, de lehet ha nekem is lenne olyan alkoholom, akkor nem mállott volna szét annyira.. Ki tudja.. :D Ha esetleg valaki kipróbálja, és 70%-ossal, akkor kérem írja meg nekem, hogy hogy sikerült! =)

Ugyanúgy csináltam, ahogy ő, csak az alkohol volt más =) Ajánlom mindenkinek mert nem nehéz, és ha jól sikerül szépen mutat! =) Nah itt a videó! ^^

2 megjegyzés: