2012. február 1., szerda

Varrj magadnak felsőből ruhát =))

Ebben a bejegyzésben megint egy varrásos dolgot fogok megmutatni Nektek, és megpróbálom elmagyarázni, hogy hogyan csináltam, mivel itt nem minta alapján készítettem el, hanem saját ötletem alapján =)

Mutatok képeket a régi felsőmről.

Légyszi a fejemet ne nézzétek mert borzalmas kép amúgy rólam :D:D.. A felső a lényeg 



Nekem valahogy a szabása sose tetszett, egyszerűen nem értettem, hogy mi haszna van ennek a ruhának. Max akkor tudtam volna hasznosítani, ha esetleg kismama leszek, de addig meg nem akartam tárolni, így mikor kivettem a szekrényből arra gondoltam, hogy okés, akkor én ezt most át fogom alakítani.

Az utolsó kép alapján megpróbálom elmagyarázni miket is csináltam. Először levágtam az ujjait, majd azt bevarrtam. Utána megcsináltam a nyakát. A nyakából kivágtam a bélést, és kicsit elől feljebb is hajtottam majd azt is megvarrtam. Aljával nem csináltam semmit se. És a végén úgy vettem fel a felsőt, hogy alulról. És az eleje lett a hátulja a hátulja meg az eleje. Nagyjából ennyi, de egyébként nem volt egyszerű, sokat gondolkodtam rajta, hogy azért szép passzentos is legyen, de azért ne essek túlzásokba se =) És akkor mutatom Nektek a végeredményt. (Ja és azért vannak fehér voltok a képeken mert eléggé foltos a tükröm xD.. bocsánat érte, másik hogy a ruha szárítóra se vessetek pillantást.. sajnos én is elfelejtkeztem róla xD lényeg a ruha!)

Ráraktam egy fekete övet kiegészítőként =) 


Így néz ki a hátulja 

Illetve a ruhának volt egy madzagja, amit végül is rajta hagytam, mert ha így megkötöm a ruhán, szerintem így is egész csinos =) 


Igaz nem lett tökéletes, mert ezt is kézzel varrtam :D De nekem megfelel, szerintem így is hordható. Remélem ti is kedvet kaptok egy kis varrogatáshoz! =)) 

7 megjegyzés:

  1. Ez baromi jó!!! Épp most keresek partiruhát, de nem találtam semmi jót.
    Égi jelnek veszem a posztodat, és szétnézek otthon, hogy mit tudnék átalakítani. Köszönöm ezt a szuper ötletet!! :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó lett. Meg se mondanám, hogy ez előtte egy másik ruha volt. :)

    VálaszTörlés
  3. Adrienn: Nagyon örülök, hogy tudtam Neked segíteni! =)) Még sose dicsérték így egyik bejegyzésemet se! =))
    Psyszah: Köszi! =) hát azért még gyakorolni kell, de próbálkozok! =))

    VálaszTörlés
  4. szupi :)
    Díjat kaptál :) http://barbyesworld.blogspot.com/2012/02/dijat-kaptam.html

    VálaszTörlés
  5. Nóra, Velvet FizZ Blog: Köszönöm! =))

    Barbye: Neked is, és köszönöm a díjat is! =)))

    VálaszTörlés