2012. február 9., csütörtök

Ing kabát(?) varrás, ötlet outfit alapján =) VIDEÓ

Először is, hogy értsétek, hogy miről is van szó, mert a címből annyira nem derül ki, mutatom az alap ötletetEz az outfit engem nagyon megfogott, és inspirált, ezért én is megvalósítottam saját ruháimból =)Persze ezt jobban is össze lehet rakni, nekem így sikerült =)
Látjátok a képen azt a kis sárgás árnyalatú inget? =) Az nem volt ám mindig ilyen... :D Előtte képem sajnos sincs, de a lényeg, hogy ez egy férfi ing volt, amit átalakítottam, de mielőtt elmagyaráznám, jöjjön még pár kép az outfitről =) És elmondom mi honnan való =)
Ing: Férfi ing volt én alakítottam át =)
Trikó: New Yorker
Sálak: New Yorker
Leggings: Bonprix

Végül is nem tudtam minek nevezni ezt a ruhadarabot... végül az "ing kabát" nevet kapta :D Tudom nem a legjobb de tényleg nem jutott jobb név az eszembe

És most mutatom a videót, ahol elmagyarázom, hogy hogy készítettem el:
(Kupit nem nézni! :D)A bejegyzés végére rakok Nektek 2 képet az "ing kabátról" :D

Előről


Hátulról


Remélem tetszik Nektek az ötlet =) És ti is megvalósítjátok!

6 megjegyzés:

  1. Köszii =)) Örülök, hogy tetszik! =))

    VálaszTörlés
  2. nagyon ötletes, ahogy megvalósítottad, és nagyon szuper lett az eredmény!!! amúgy mondtad, hogy varrással alakítottad át. vannak saját készítésű ruháid? én már régóta ezen agyalok, hogy varrok ruhát magamnak, csak annyira nem értek hozzá.

    VálaszTörlés
  3. Nem nincsenek =) Amiket itt mutattam a blogban azokkal próbáltam először ezt az átalakítós dolgot =) Jó lenne ha varrhatnék magamnak, csak az a baj, hogy nincs rendes varró gépem még egyenlőre, és így, hogy nincs inkább csak alakítgatok =) Mert ezeket kézzel varrom, és ha véletlenül el is rontom, akkor nem kár értük. =) Viszont egy új anyagot már sajnálnék, mármint félnék, hogy kézzel elrontom a varrást :D

    VálaszTörlés