2012. február 29., szerda

Hajhullámosítás hajgumival és csatokkal =)

Ha jól emlékszem Barbye-nál láttam megosztva ezt a videót, ahol egy lány (inkább nő, de azért így még is szebben van kifejezve =) ) épp a hajával visz véghez olyan dolgokat, ami példaértékű =) Nagyon hasznos videói vannak, és tényleg sok olyan ötlete van, ami nekem pl. eszembe se jutna. 

Egyik videójában, a haját hullámosítja. Itt épp egy középhosszú hajon alkalmazza, ezért gondoltam, hogy kipróbálom milyen a saját hosszú hajamon. Mutatom a videóját =)


Bevallom hosszú hajjal nehezebb volt ez az ujjon való feltekergetés, de csak sikerült összehoznom, egy hasonló "kontyot" =) Mutatom is:

 


Egyébként ez szerintem legalább is, olyan jól néz ki, hogy még így is hordható =))

Én csak pár órára hagytam így a hajamat, de az eredmény önmagáért beszél =)

 


Ha összehasonlítjuk a zoknis hajgöndörítéssel, vagy akár a hajsütővassal elért eredménnyel egyértelműen látszik a különbség:

Az első kép hajsütővassal készített haj, a második pedig zoknis hajgöndörítéssel.
 

Nekem eddig a zoknis hajgöndörítés volt a favorit, de ez a hajgumis, hullám csatos megoldás is nagyon tetszik =) Remélem Nektek is, és ti is kipróbáljátok! =)

3 megjegyzés:

  1. úh nagyon szép lett. :) tuti ki fogom próbálni, mert a nekem a zoknis feltekeréses módszer nem jött össze, akárhogy csavarom,tekerem nem tudtam megcsinálni, ez könnyebbnek látszik, úgyhogy tuti, hogy kipróbálom :D
    Köszi a videót ^^

    VálaszTörlés
  2. Örülök, hogy tetszik ^^ Szerintem is ez talán praktikusabb, meg tartósabb is, mint a zoknis, ezzel is kell kicsit bajlódni, de nem vészes megcsinálni =) próbáld ki, ha belejössz az ujjra csavargatással akkor semmi gondod nem lesz vele! =))

    VálaszTörlés
  3. Nekem is hosszú hajam van,a White Hairben pont ilyen hullámokat kértem barátnőm esküvőjére,mint amilyen a videóban a lánynak. Tuti kipróbálom,hogy meg tudom e magamnak is csinálni ilyenre ezzel a hajgumis-csatos módszerrel :P

    VálaszTörlés