2012. február 21., kedd

Garnier BB krém =)

Pár hónapja sikerült beszereznem a BB krémet normál árnyalatban. A napokban pedig világos árnyalatban =) Mert Anitól megérdeklődtem, hogy ő hol szerezte be, így elmentem a Rossmanba és megvettem az utolsó darabot :D..

Ő már írt róluk egy bejegyzést, amit meg is tudtok tekintetni itt:

Az enyém nem lesz ilyen profi, én csak egy kis rövid véleményt mondanék róluk =) 

Nekem világosabb bőröm van, ezért a normál árnyalatot mikor felvittem úgy néztem ki, mintha a napon, vagy akár szoliba lebarnultam volna :D Nagyon elütött az arcomtól. Ezért végül is kitaláltam, ha sikerült beszereznem a világosabb árnyalatot akkor a normált árnyékolóként fogom használni =) De mielőtt mutatnék erről képet, először megmutatom Nektek a krémeket =)

 

Magán a dobozon látszik a különbség, de ha megnézitek a két tubust egyáltalán semmi különbséget nem lehet látni a két árnyalat között. Engem ez egyébként eléggé zavar :D.. De ezt úgy kompenzáltam hogy a dobozukban tárolom őket. 

Mikor kijöttem a Rossmanból, kibontottam a világos krémet és nézem... és kérdem magamtól, hogy ez a világos? Remélem nem normált vettem. Mert számomra azért akkora különbség nincs a két krém között ránézésre.

(Bal oldali a világos jobb oldali a sötét)
 

Felvitelnél viszont, már látszik a különbség. Egy két árnyalatban de a világos világosabb a normálnál. De még mindig nem tudtam egyébként megbarátkozni azzal, hogy a BB krém ennyire csillog, ezért én mindig teszek fel rá púdert. De persze van különbség az alapozós púderes és a BB krémes púderes arc között. "Viselésileg" a BB krém sokkal "könnyebb" (remélem értitek mire értem)

És akkor most jöjjön pár kép a BB krémes, púderes arcomról =)

 Ez az egyetlen vakus kép lett sajnos xD De itt tényleg csak az arcomat nézzétek és ne a többi borzalmat :D:D



Ez is botrányos de ezt csak azért mutatom Nektek mert ez talán kicsit közelebbi kép az arcomról =)


Ez meg csak ilyen helló szia mindenkinek :D =D


Ha láttátok az "Arc rejtelmei" című bejegyzésemet akkor tudjátok, hogy milyen az arcom mostanában. És az alapján döntsétek el, hogy milyen a BB krém =)

4 megjegyzés:

  1. A Garnier bbk most a bpesti dm-ekben 1999.-ftos akcióban vannak,tegnap vettem a Szt.István krton.

    VálaszTörlés
  2. Na az tök jó! =)) Köszi az infót!

    VálaszTörlés
  3. jajj annyira várom, hogy elfogyjon az arckrémem:) minden vágyam egy ilyen krém:)

    VálaszTörlés
  4. Á nem kell az, hogy elfogyjon! =D=D Elférnek egymás mellett! =))

    VálaszTörlés