2011. szeptember 29., csütörtök

Megjött az Avon csomagom =) TESZT!

Már régóta ígérem ezt a bejegyzést =) Most végre sikerült eljutnom odáig, hogy postolni is tudjam! =) Akkor nézzük is! =)

Colortrend - Colour me pretty körömlakk / surf árnyalat 

Színe szép, de az állaga szörnyű :(  ragadós, és ezért több réteget kell felvinni, hogy szép színe legyen, és a tapintása is "érdes" lesz felvitel után :/. Ecsete is sajnos vékony. Illata erős, nem nagyon ajánlom ezt a körömlakkot :/.. de azért megmutatom, hogy hogy néz ki gyakorlatban!


Körömmatrica - Fehér matricák fekete alapon 

 Ezek a matricák elsőre eléggé kicsinek tűntek. És nem akart átlátszó körömlakkal se megmaradni a körmömön. Aztán végül is egész tartósnak bizonyult =) Körömlakk lemosóval nem jön le, külön kell leszedni! Ebben a csomagban fehér, és pirosas körömmatricák vannak =) (Jobb képet sajnos nem tudtam róla csinálni =(

Colortrend - Kiss 'n' go / sequin árnyalat 

Van egy kis illata, de nem büdös. :)  Felkenve viszont az íze eléggé furcsa :/ Az alakja pozitív, mert hegyes, íves, így könnyebben fellehet vinni, akár ecset nélkül is szép formát lehet kialakítani a rúzzsal. Színe szép, csillogós =) Nem nagyon tartós. Maga a rúzs keményebb, mint az átlag rúzsok.

Naturals Body Spray - Cseresznye és szerecsendió bőrmegújító testpermet 

Illata erős, egész tartós, több órán keresztül is lehet érezni =)  Később erősből átvált kellemesbe, és tényleg cseresznyés diós illata van, nap végén minimálisan még mindig érezhető. De azt ajánlom, hogy néha használjatok mást is, mert egy idő után az ember megszokja és így már nem is tűnik fel, hogy egyébként milyen kellemes illatú =(

Advance Techniques colour protection - Színvédő hajpakolás 

Illata számomra kellemes, eléggé intenzív =) Viszont használat után már nem annyira lehet érezni a hajon. Állaga eléggé sűrű, zseléhez hasonló, színe fehér. Használat után annyit vettem észre, mintha élénkebb színű lenne a hajam tőle =) Nekem most eléggé kikopott amúgy ez a vöröses árnyalat a hajamból, de ha ezt használom tényleg eléggé jól kihozza a hajamnak ezt a festett színét =)

Avon-os kis "táska" 

Ez egy vízhatlan cipzáros kis telefon tartó szerűség =) Szíja eléggé kemény, de már megszoktam. Napi szinten szoktam használni, teljesen jó pénz, kártyák, vagy telefon tárolására =)

Foot works - Parafinos lábápoló pakolás 

Kellemes illata van barnás színe és közepes állaga =) Az embernek kicsit puhább lesz tőle a lába. Meg azt vettem észre, hogy a bőrkeményedéseket leszárítja. Van mondjuk van egy új hólyag az ember talpán, bekeni vele az ember, akkor leszárítja a hólyagot =) Remélem értitek mire gondolok :D


Ti rendeltetek már Avonból? Ha igen, mik a tapasztalataitok? 

4 megjegyzés:

  1. Még régebben rendeltem, de nem voltak túl jó tapasztalataim! De majd egyszer még biztos fogok!
    http://blogsale75.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  2. Hát én olyan is-is vagyok vele =) De szerintem én se fogok pl. a Colotrenddel próbálkozni :/...

    VálaszTörlés
  3. Tök jó dolog hogy bemutatod, hogy mit vettél, ezzel segítesz másoknak, hogy hogyan döntsenek vásárlás során. :) Egy jó tanács: próbálj meg jobban ügyelni a képek minőségére! Elég homályosra sikerültek. Jó a blog, csak így tovább! :)

    VálaszTörlés
  4. Tudom én próbálkozok de nekem csak ilyen mezei 5 megapixeles fényképezőgépem van =(.. Majd lehet megpróbálom azt, hogy esetleg időzítővel és úgy lefényképezem, mert egyfolytában bemozdul a kezem, ha meg vakuzom akkor túl világos lesz.. xD..
    Egyébként köszönöm a biztatást! =) Próbálok ezen javítani! =)

    VálaszTörlés