2011. szeptember 25., vasárnap

Deichmann, Humanic cipők =)


Nemrég vettem a Deichmann-ba és a Humanic-ba egy-egy cipőt =) Gondoltam megmutatom nektek, illetve megírom róluk a véleményemet is =)


Deichmann



Ez a cipő a Deichmann-nak az új őszi kollekciójából való =) Már volt is rajtam, és a mostani 25 fokban is tökéletesen hordható. Nincs benne a lábamnak melege. De vettem hozzá, egy bőrbetétet is, amit általában szoktam, mert ha izzad a cipőben az embernek a lába, ez a bőrbetét "felszívja" és jobban szellőzik is benne a láb. =) Ez egy bőrhatású cipő, és a szára kicsit vastagabb, mint az átlag. Meg persze a vastag talpa miatt is tetszik! =) Ha bejön a hidegebb idő, a 5-15 fok, akkor is tökéletesen lehet majd hordani =) Legalább is remélem :D Átázni meg szerintem nem fog =)

Humanic


Ez egy bőrhatású kb. térdig érő csizma =) Őt a Humanic leértékelt osztályán vettem. Tudjátok általában a bolt leértékelt osztályán vagy azért vannak cipők, mert már csak 1-2 db van belőlük, vagy azért mert hibájuk van. Sajnos ő az utóbbi. Sosem találnátok ki mi a hibája. A talpába nagyon erős chip van, ami miatt, ha az ember bemegy egy áruházi boltba, és átmegy a csipogós jelzőn, akkor a csizma becsipog. És állítólag sehogy se lehet  kiiktatni. De ha valaki esetleg tud valami jó ötletet erre az szóljon, mert kipróbáltam és tényleg becsipog. Bár érdekes tapasztalatot is gyűjtöttem, mert a biztonsági őrök nem igazán foglalkoztak azzal hogy csipogok xd.. És átlagba sehol senki se foglalkozik ezzel. Szóval egyenlőre nem bánom hogy megvettem =)
Egyébként ez a csizma, olcsóbb volt mint a Deichmann-os cipő. Leszámítva a talpbetétet, mert végül is ugyanaz, de ez a Humanic-os talpbetét drágább volt :/ Őt még nem próbáltam ki élesbe, de remélem jó hasznát fogom venni =)

Ti melyiket szeretitek jobban? A Deichmann-t vagy a Humanic-ot? Vagy esetleg mindkettőt? =) 

5 megjegyzés:

  1. nagyon jók :) Mi úgy gondoljuk, hogy ha egy nagyon erős mágneshez tennéd közel a czizmát, akkor a chip felmondaná a szolgálatot, mert az ilyen kis elektromos kütyüknek a mágnes a legnagyobb ellenségük :)

    VálaszTörlés
  2. Igen a mágnest én is próbáltam! =) És hozzá is tapadt a cipőhöz! Csak ugye még nem volt esélyem kipróbálni. Meg kicsit tartok is tőle, nehogy félreértsék.. xD.. mert hát nem igazán érdekli őket de, ki tudja.. A másik meg, hogy nem tudom, hogy nem e a gumitalp miatt van ez az egész.. hogy az miatt nem sikerül kiiktatni.. :D Bár ha az miatt is van akkor se tudok rá jobb megoldást :D
    Am köszönöm ^^

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Fu de jo hogy van meg valaki, akivel ez megtörtent. En egy masfel honapja vettem egy csizmat Berhskaba, es most ket hete (!!) kezdett el becsipogni bizoynos üzletekben. Men mindig csipog be, neha csak befele, neha meg kifele. Nagyon kellemetlen, es en meg kidobtam a blokkot egy hettel ezelött dobtam ki, mert nincs rajta garancia meg nincs semmi baja.
    Azt mondtak hogy be kell vigyem a blokkot, es csak ugy tudjak leszedni a chippet, vagy "deaktivalni" mert csak ugy tudom bebizonyitani hogy megvettem. Mit tegyek?! :((( Magnes muködött? Azt sem tudom hogy a talpaba van-e vagy hogy hol...
    Köszönöm elöre a valaszt, nagyon sokat segitene!
    V

    VálaszTörlés
  4. Hát igazából még nem próbáltam ki, de az biztos, hogy a talpába van beépítve a chip, mert mikor mágneseztem akkor magához vonzotta a mágnest. De valami nagyon erős extra mágnessel próbáld ki, és hát utána meg ki kéne üzletbe is, hogy becsipog e még. Sajnálom, hog nem tudtam segíteni =( Nekem egyébként azt mondták az üzletbe, hogy hiába próbálták deaktiválni nem tudták.. ezért volt akciós :/

    VálaszTörlés
  5. A mágnes nem nagyon szokott kart tenni az elektromos eszkozokben. Max ha nagyon gyorsan mozgatod, mert akkor a változó magneses tér a zart hurkokban elektromossagot indukál.
    De ha már indukciót akarsz,akkor tedd be a mikróba. (Csak fedd le alifóliával a felsorészt,mert fust szagú lehet. Persze a talpára lasson rá a mikrohullám, ezt biztositsd. Max fokozat,es csak nehany mp. Majd írd meg,mi lett!)

    VálaszTörlés