2012. január 26., csütörtök

Varrj te is felsőt magadnak! =)

Ez egy kicsit más bejegyzés lesz, mint amit megszokhattatok =) Találtam egy nagyon jó kis oldalt, és az oldal egyik ötlete alapján varrtam magamnak egy felsőt, egy régi pólóból =) Mutatom is nektek az oldalt, illetve az ötletet! =)

Ez maga az oldal:

És ez az ötlet:
We are all giddy and ruffling our feathers to kick off the summer season.  Keeping cool and looking good is easy, breezy and effortless with the help of our light-hearted friend, the ruffle!  Whimsical breaths of girlish charm show a playfulness and elude to an anything-goes-attitude!  Mixing the ruffle with the ever-popular asymmetrical trend results in a summer crush that wont let you down.
Purchase a pack of white tees (the more tees, the more ruffles you can create).  Cut off a few inches from the bottom hem.  The wider the panel, the larger the ruffle. Cut off one sleeve with sharp fabric scissors for the asymmetrical neck.  Scrunch, pin, and sew to the diagonal neckline.  If your tee is too loose around the underarm, add a few stitches or pin it to achieve the perfect fit! 

Látjátok itt el is magyarázza, hogy hogy kell csinálni a felsőt =) Én kézzel varrtam meg, és így is teljesen masszív lett =) Mutatok egy outfit-et, hogy én mivel kombináltam a felsőt =)


Remélem látjátok, hogy egy fekete övet raktam a derekamra =)
Ezen a képen látszik magának a felsőnek az anyaga, szép fényes, és ilyen plüss hatású =)


És persze lehet öv nélkül is, csak magában a felső =) Persze mással is lehet kombinálni, akár shorttal, vagy hosszú farmerral, ahogy tetszik =) Ez a felső önmagában sok lehetőséget rejt =)

Remélem tetszik, és ti is kedved kaptok a varrogatáshoz =))

2 megjegyzés: