2014. március 27., csütörtök

Nyelvipercek.hu - Egy újabb pozitív vélemény =)

Kedves követőim! :)

Régebben már írtam Nektek a Nyelvipercek.hu-ról. Kérlek titeket, hogy amennyiben nem olvastátok a régebbi bejegyzésemet, most tegyétek meg, mert ez az új ahhoz kapcsolódik, valamint, aki nem ismeri ezt az angolul oktató oldalt, a régebbi bejegyzésemben kaphat róla egy kis tájékoztatót. :)

Igazából nem az angol oktatási részéről lesz most szó, hanem egy teljesen más témáról. Ha esetleg nem tudnátok (aki még nem regisztrált az elvileg nem tudja) van egy olyan lehetőség, hogy ha az ajánlói kódotok segítségével valaki "alátok regisztrál" akkor minden egyes ember után kaptok 2.000 Ft jóváírást az ajánlói egyenlegetekre. 

Alapból azt ajánlják, hogy az összegyűlt összegből vegyél még kiegészítő csomagokat. Természetesen ez a lehetőség továbbra is fenn áll. DE! Van egy másik, amikor 20.000 Ft felett kikérheted az összeget. 

Nekem 40.000 Ft bruttó összeg gyűlt össze az ajánlói egyenlegemen, és gondoltam, hogy akkor írok Nekik, hogy van e rá lehetőség, hogy ezt az összeget megkapjam.

Először eléggé szkeptikus voltam, nem is hittem abban, hogy erre tényleg van lehetőség. DE! 1-2 héten belül láss csodát... a 28.000 Ft-os nettó összeg át lett utalva a számlámra! :) :)

Ezt egyébként szeretném azoknak megköszönni, akik az én ajánlói kódomat használták. Remélem meg vagytok elégedve a Nyelvipercek.hu-val, Én azóta is lelkes felhasználójuk vagyok :)...

Ha a részletekkel kapcsolatban, bárkinek bármi kérdése lenne hozzám, nyugodtan írjon kommentet a bejegyzésem alá! :)

Nyelvipercek.hu GO! Tanulj angolul olcsóbban!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése