2014. február 28., péntek

Miss International Hungary 2014 - Egy kihagyhatatlan lehetőség :)

Sziasztok kedves olvasóim, követőim :)

Tudom, hogy rég nem írtam már bejegyzést, eléggé zajlik körülöttem az élet... na de ezt majd egy másik bejegyzésben kifejtem Nektek :)

Most egy egészen más, de a blog témájához nagyon kötődő dologról szeretnék Nektek írni. 

Gondolom mindenki hallott már a Miss International Hungary versenyről. Aki modellkedéssel foglalkozik az már biztos, de Nekem, mint divat, szépség, valamint az ezekhez kapcsolódó témák után érdeklődő hétköznapi lánynak se ismeretlen. 

Én is (mint szerintem rajtam kívül sokan mások) eljátszottam már a gondolattal, hogy mi lenne ha, pl. lenne elég önbizalmam jelentkezni egy ilyen versenyre, és mi lenne ha megnyerném?!?! Sajnos nekem sose volt ekkora önbizalmam, és bátorságom, hogy jelentkezzek... :( 

De... vannak lányok, akik ugyancsak hétköznapiak mint én, még is, veszik a bátorságot, és "kipróbálják" magukat. :) Őket ezért csak becsülni, és tisztelni tudom.

Fénykép: Figyelem! A jelentkezési határidő március 20!!!

Ugye mindannyian tudjátok, hogy hamarosan lezárul a jelentkezés a Miss International Hungary 2014-re!?

Keressük azt, aki felül tudja múlni Ötvös Brigitta Miss International Hungary 2013 - Hivatalos oldal Japánban! Találkozzunk a Miss International Hungary 2014-en! Te be tudnál kerülni a TOP5-be?

Mi felkészítünk rá! Jelentkezz! Most!

Segítsetek tudatni mással is, hátha még nem tudja, hogy nem sok idő maradt... Köszönjük a megosztásokat!

További részletek:
http://www.missinternational.hu/jelentkezes

#missinternational #missinternationalhungary #szépségverseny
A tavalyi évben, Ötvös Brigitta volt az, aki megnyerte ezt a versenyt, és kijuthatott Japánba ahol bekerült a TOP 5-be! Ilyet eredmény még magyar lány nem ért el :) :) 


Akit komolyan érdekel ez a téma, valamint az én pár soros bejegyzésem alapján kicsit elgondolkozott azon a bizonyos "Mi lenne ha?.." kérdésen, akkor ajánlok neki pár oldalt, ahol egy kicsit körültekintőbben utána járhat ennek a témának. De Nekem is írhattok nyugodtan ha bármi kérdésetek van. :) 

Először is ajánlanám figyelmetekbe, hogy olvassátok el Ötvös Brigitta adatlapját a Miss International Hungary oldalán. 

Ha egy kicsit jobban bele szeretnétek merülni a témába, akkor ajánlom Nektek Brigitta blogját, ahol részletesen leírta élményeit a versennyel, az élményeivel kapcsolatban. Itt egyelőre 8 nagyon részletesen, élménydús bejegyzést olvashattok :)

És ha ezek után, megfogalmazódott bennetek a döntés, hogy igen, szeretnétek jelentkezni, akkor mutatom, hogy hol tudjátok megtenni:


Ha ide kattintotok, akkor minden részletet el tudtok olvasni a jelentkezéssel kapcsolatban. 

És ami a legfontosabb, hogy a jelentkezési idő 2014. március 20.!!! Ha tényleg, elhatároztátok magatokat, akkor jelentkezzetek! :) Minden bátor "hölgytársamnak" sok sikert, és szerencsét kívánok! :) 

Ne feledjétek.. nincs vesztenivalótok és egy próbát megér!!!! :) 


További elérhetőségek:

Miss International Hungary

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése