2012. január 30., hétfő

Schwarckopf - Palette szőkés hajfesték =) TESZT!

Erről a hajfestékről már november óta szerettem volna írni Nektek :D De valahogy mindig elmaradt. Nemsokára újra befestem anyukám haját, ezért gondoltam aktuális, hogy megmutassam végre.. :D

Akkor mutatnám is a hajfestéket amiről most szó fog esni:


Sajnos már a doboz nincs meg így a szín nevét sajnos már nem tudom Nektek megmondani. A lényeg, hogy ez egészen világos hajszínt ígér.

Akkor most mutatom, hogy milyen volt előtte anyukámnak a haja.

Igazából semmi extrát nem tudok a hajfestékről mondani, mármint állagilag és szagilag. Szokásos hajfestékhez hasonlítanám.

És akkor most mutatnám a végeredményt:

Nem egészen olyan lett mint a dobozon volt :D Mármint anyukámnak és nekem is tetszett a végeredmény, mert szép színe lett és puha, de ha jól megnézitek a dobozon egészen szőkés hideg árnyalat volt. Ez meg ilyen sárgás melegebb árnyalat.

Hamarosan készítek még bejegyzést az én hajfestésemről, illetve új hajfestéséről is =))

8 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. ŐŐ nem akarlak cseszegetni,távol álljon tőlem pusztán csak észrevétel és jó tanácsként írom :)
    A palette az egyik legrosszabb festék és a legjobban roncsolja a hajat :( De pl. a Garnier már egy fokkal jobb és nem sokkal drágább :) De ha mindenképpen ilyen drogériás festékkel akarjátok festeni legközelebb,akkor vagy Syoss-t vagy L'orealt válasszatok mert sokkal szebb lesz :)
    Bocsi nem akartam beleszólni,csak fodrász pályafutásom alatt megtanultam pár dolgot a drogériás festékekről...na meg saját tapasztalatból is :)

    VálaszTörlés
  3. jólett :)
    bár valószínű azért nem sikerült a dobozon lévőt elérni, mert eleve sötétebb volt a kiindulási szín :)
    legközelebb előtte szőkítő, és úgy rá a festék

    VálaszTörlés
  4. Barbye: Nem dehogy is =) Nem veszem cseszegetésnek! =) Sőt, örülök, hogy írtad, mert ennek tudatában nem veszünk többet Palettét =) Amúgy most nekem is és anyukámnak is L'oreal-lal lesz/lett befestve =) Am tök jó, mert általában a fodrászok nem szoktak ilyesmikről nyilatkozni, hogy melyik házilag viszonylag jó hajfesték =)
    Galatea: Hát lehet nem ártana szőkítőt tenni anyukám hajára, csak nem szeretném még azzal is károsítani a haját. Így is kicsit kezd száraz lenni a haja, de nagyon szereti a szőke hajszínt. :/ :) És én átlagba am azt hittem, hogy azért szőkéből szőkébbet vagy más árnyalatot nem olyan nehéz csinálni, mármint ellehet érni szőkítő nélkül is de hát akkor úgy tűnik még se :) :/

    VálaszTörlés
  5. hát ha igen szőkét szeretne, akkor egyszer érdemes meglépni ezt, és utána megfelelően "hidratálni" tömény pakolást,kondicionálót használni rá.
    ha nagyon sárgás lesz a végeredmény, akkor érdemes még 1kört csinálni a szőkítéssel.
    és természetesen a szőkítés után érdemes pihentetni..ha 2kör akkor azok között is. én 5napig szoktam, és úgy rá a festéket.

    VálaszTörlés
  6. Nekem barátnőm megjárta a palettével, amikor jégszőke festék csirkesárgára fogta be.. A drogériások közül az én tapasztalataim alapján is a Syoss és a Garnier volt a legjobb.. :)

    VálaszTörlés
  7. Köszi a tanácsot! =)) Megjegyzem én ám ezeket! :D:D

    VálaszTörlés