2012. január 4., szerda

Ricinus olaj: Vajon nőtt a hajam?

Kb. tavaly nyár óta használom a ricinus olajat. Rendszeresen csak a múlt hónapban kezdtem el használni. Ezért most megmutatom a múlt hónap képeit összegezve. Igazából nem tudom megállapítani, mert szerintem nem teljesen arányos a kép, de  mintha nőtt volna, és dúsabb, meg talán fényesebb is lenne az olajtól. Mutatom is nektek a képet!


Remélem nem csak képzelődök.. de azért, hogy megnyugtassam magamat.. :D Mutatok egy júliusi és egy mostani képet is! Azon már egyértelműen látszik, hogy nőtt. És ne felejtkezzünk meg arról sem, hogy én szeptemberben voltam fodrásznál! Tehát ott egy picit le is lett vágva! Amúgy próbáltam nektek bejelölni pontokat ami alapján lehet viszonyítani. Igaz a középső képnél nem teljesen arányos, de az első és az utolsó között szerintem látszik a különbség. De itt a nagy kérdés.. vajon nőhet ennyit a haj kevesebb mint 2 hét alatt?.. Kicsit cinikus vagyok :D:D.. 

Nah és akkor most mutatok nektek egy július-januári képet. A foltos tükörért ne haragudjatok, de remélem ettől függetlenül látjátok a növekedést!

     

És akkor most számoljunk.. ez kb. olyan 10 cm lehet. Átlagosan a haj 1cm-t nő egy hónapban. Ha jól számolok ez 6 hónap. Ha levonjuk a szeptemberi hónapot a fodrász miatt. Akkor az 5 hónap. Így átlagosan olyan 2 cm-t nőtt 1 hónapba a hajam. Bár ha a decemberi képeket nézzük, lehet hogy csak hirtelen nőtt meg a hajam. Mert tényleg decemberben kezdtem el használni rendszeresen.

Tehát az a nagy kérdés, hogy vajon a ricinus olajtól nőtt meg a hajam ennyire?
Szerintetek? 

8 megjegyzés:

  1. Akkor nem csal a szemem! =) És az az érdekes, hogy én már 4 éve növesztem a hajamat.. :D de sose nőtt ilyen gyorsan ennyit..

    VálaszTörlés
  2. Tényleg nőtt a hajad :) Én is használom a ricinusolajat, de sajnos nem csináltam képeket, így nem tudom eldönteni hogy nőtt-e, vagy nem :D

    VálaszTörlés
  3. Hát ha használtad, akkor biztos nőtt! =)) Majd akkor csinálj képeket!

    VálaszTörlés
  4. Mennyi olajat teszel a hajadra kb? És higítod valamivel? Előre is köszi :D :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Én a tenyeremmel szoktam felvinni, és kb. annyit, hogy ne tocsogjon az olajtól, hanem, hogy még be tudja szívni a hajam 1 éjszaka alatt. De ha kipróbálod te is érezni fogod hogy na igen ennyi mennyiség oké. Ja és persze arra is kell gondolnod, hogy mennyi időd van lemosni, mert ha sietned kell a hajmosással akkor nem ajánlatos sokat feltenni belőle, mert minél többet teszel fel annál nehezebb lemosni. Viszont ha gyors eredményt szeretnél elérni, akkor többet kell rátenni a hajadra! És persze ne felejtsd el befóliázni miután bekented az olajjal, mert ha melegben van a fejed, akkor még hatékonyabb! =)

      Törlés
    2. Ja és hígítani is csak akkor kell, ha gyorsan le szeretnéd mosni a hajadról, és nem szeretnél nagyon sokat bajlódni vele.

      Törlés
  5. Még ezután mosom le és remélem fog segíteni a ricinus olaj
    Köszi!!

    VálaszTörlés