2011. december 28., szerda

Avon 4 részes paletta smink =) TESZT

Ebben a bejegyzésben egy Avon-os 4 részes palettát fogok nektek bemutatni, amit a barátomtól kaptam Karácsonyra =) Remélem tetszeni fog! Mutatom is nektek a palettát! (Mielőtt elfelejtem, ez is egy tükrös paletta)


Beszámoztam nektek, mert a számozás alapján fogom megmutatni, hogy milyen sorrendben, és hova vittem fel a színeket. A kép teljesen visszaadja a színeket, csak annyi a különbség, hogy ezek élőben sokkal jobban csillognak =)


Első lépésként fogjunk szokás szerint egy celluxot :D és használjuk vonalzóként a szem sarkainál! Minden színt a celluxig vigyünk fel! Nyugodtan haladjunk rá a celluxra, mert az, úgy is letakarja bőrünknek azt a részét, ahova már nem kell, hogy szemhéjfesték kerüljön! =) Illetve használjunk egy zsepit is, amit a szempillák alá tegyünk, mert így nem fog hullani festék az arcunkra =). Majd vigyük fel az 1. fehéres színt a szemöldökeink alá! =)


Második lépésként a 2. színt az arany árnyalatot kell felvinni a szemzugokba! =)


3. lépés az, hogy a 3. színt, a lilát vigyük fel a szemhéjra =)


Majd a 4. utolsó színt a kéket a szem kimaradt részeire vigyük fel =)


Nővéremtől Karácsonyra egy ilyen MAC-es zselés szemhéjtust kaptam =) Nagyon szépen pigmentált fekete szín! Amit kipróbálása során nagyon tartósnak gondolok, mert a vízvonalra is felvittem, és ott szemkönnyezés után is fennmaradt! =) Persze vigyázzatok vele, ha ti is olyan típusúak vagytok mint én, hogy könnyezik a szemetek, mert akkor a vízvonalra való felvitelt inkább hagyjátok ki! =)

   

Kaptam hozzá ilyen pici ecsetet is, aminek jó sűrű sörtéi vannak. Ezzel szépen sikerült felvinnem! =) Pont olyan vastagsággal amilyennel én szerettem volna! =) De persze ilyen kis ferdített ecsetű ecset is jó!

  

Barátomtól kaptam még egy Avon Super Shock szempilla spirált =) Sajnos nem sikerült olyan jól a kép, mint szerettem volna. Hasonló ahhoz a szempillaspirálhoz, amit már régebben bemutattam, tudjátok az is Super Shock volt, csak annak király kékes színű borítása volt. Talán annyi a különbség köztük, ha egyáltalán van.. bár lehet tök ugyanaz a két szempilla spirál :D hogy ennek lehet még nagyobb keféje van. De lehet csak képzelődök :D Mutatom a keféjét.



Brutális. xD De már egész jól megtanultam használni. Kezdőknek persze nem ajánlom!..

Most pedig megmutatom nektek, hogy hogy sikerült a smink! =)



Ahhoz, hogy a smink teljes legyen feltettem még ezt a szájfényt =)



Igaz erről nem csináltam külön képet, de felteszek nektek még ide pár képet a teljes sminkről =) Remélem látjátok =) Ezt a szájfényt amúgy a Nővéremtől kaptam, ez egy 3-as csomagban van benne. Ez egy viszonylag átlátszó csillogós Claires's cosmetics szájfény! =)

És végzetül mutatok pár képet a teljes sminkről! =) Remélem tetszik nektek a végeredmény!







És mielőtt befejezném ezt a postot.. :D Szeretném elmondani, hogy jelentkeztem a Tesminked.hu újévi nyereményjátékára! =) Nyerni ugyan nem fogok :D:D De ha tetszett a smink szavazhattok rám! =)

Kattintsatok
IDE

Köszönöm előre is! =) 

4 megjegyzés:

  1. nagyon szép lett,nekem tetszik :)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jól áll neked a lila :)

    VálaszTörlés
  3. Ez az eddigi legjobb smink, amit láttam Tőled, ügyes! Puszi

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm szépen nektek a pozitív visszajelzéseket! =)) Jól esik nagyon! =)

    VálaszTörlés