2011. október 11., kedd

Miss Sporty termékek =) TESZT!

Tudom rég volt már bejegyzés, de olyan szintű csatáim vannak a számítógépemmel, és annyira nincs időm semmire, hogy ezek miatt nem tudtam bejegyzést írni =( Ne haragudjatok érte! =) De most bepótolom!

Már nem lehet DM Miss Sporty csomagokat kapni, de azért megmutatom, illetve egy sminket is mellékelek hozzá, hogy nekem mik voltak még a kis neszeszer táskáimban =) Előző bejegyzésben már mutattam 2 terméket belőle! Itt megnézhetitek!

Persze most is lesznek google-s képek belinkelve!

Nézzük a két terméket amiről ma szó lesz! =)

Teljesen ugyanolyan színűeket nem találtam google-n de úgy is az a lényeg, hogy hogy néz ki inkább! =) A színeiknek a nevét meg úgy is lefogom írni! =)



Most nézzük az enyéimet! =)



Az első az egy egyrészes szemhéjpúder, ásványi anyagokkal és aloe verával. 103 Frost árnyalatban.
Kicsi csillámok is vannak benne, ha az ember megnézi a szemhéjpúdert. Kicsit nehézkes a kinyitása. Illata egyáltalán nincs, és nagyon tetszik, hogy dombormintás =)

Megmutatom, hogy hogy néz ki kézre felkenve! =)



Ez a szín eléggé csalóka, mert van amikor kéknek, van amikor zöldnek látszik. Szóval nevezzük el tengerkéknek szerintem =D.. Mert pl. vaku nélkül csináltam egy képet a szemhéjpúderről, és úgy zöldnek látszik, illetve felvitelnél is inkább zöldes! =)


Előző bejegyzésben mutattam nektek, azt a Miss Sporty ugyanilyen kékes zöldes körömlakkot, és ahhoz teljesen jól illik! =) Meg is mutatom nektek! =)



Képzeljétek el, hogy ez a körömlakk 5 napig kibírta! o.O csodálkoztam is! :D Ha bővebben érdekel titeket ez a körömlakkos bejegyzés kattintsatok Ide.

És most megmutatom nektek, hogy tényleges felvitelkor, ha van Essence szemhéjalapozó bázisunk, akkor hogy is néz ki ez a smink! =)

Essence szemhéjalapozó bázis



Vakuval - Vaku nélkül 


Kicsit homályos lett sajnos a jobb alsó kép =(.. én próbálkozom tényleg.. De egyébként ez a szemhéjpúder nagyon jól pigmentált! És nagyon tartós is! =) Ha nem szedném le nap végén, szerintem másnapig teljesen hibátlanul fennmaradna! =) Főképp így, hogy használtam az Essence alapozó bázisát!

Akkor most végre.. :D Nézzük a másik terméket is!

Ez egy folyékony szemhéjpúder ami fényes, és nem csomósodik össze. Szemészetileg tesztelt! 800 Intrigue árnyalatban!
Nagyon szép, fényes színe van, applikátora kicsi kis sörtékkel. Van egy kis illata de nem büdös! Illetve ha az ember felviszi a szemeire kicsit hűsítő hatása van! =)
Egyébként ez a szemhéjpúder, olyan hogy lehet mással is összekombinálni, csak hát én nem nagyon szoktam ezekkel találkozni Miss Sporty standoknál :/.. pedig jó lenne ha ezekből több is lenne!

Applikátora így néz ki

És ilyen ha felviszem a kezemre:



Ha fény éri, akkor van egy kis csillogása! =) Zöldes színe van, de mikor fény éri, átmegy aranyba! =D Nem tudom jobban leírni, de nagyon érdekes színű! Próbáljátok ki, egyébként meg ez is nagyon tartós! =) Mutatom tényleges sminkbe, úgy hogy az előző szemhéjpúderre vittem fel!

Vakus - Nem vakus 


A nem vakus képeken látszódik az az aranyos csillogás amiről előbb beszéltem =) Használata szerintem akkor a legpraktikusabb ha nincs időnk sokat sminkelni, és mondjuk este buliba megyünk =) Mert tényleg tartós és szépen csillog! Felvitele pedig könnyű!

Kiegészítésként kicsit árnyékoltam a sminket sötétzöld színnel =) Megmutatom, hogy mi lett a végeredmény! =)

Sötétzölddel árnyékolva 
                                                   Vakus - Nem vakus 


És íme a végleges smink
Vakus - Nem vakus 


Nektek is van Miss Sporty szemhéjpúderetek? Ha igen, mi a véleményetek róla? =) 

3 megjegyzés:

  1. Az utolsó variáció nagyon bejön. Én nálunk a Tescoban találtam a múltkor ilyen compact motyót. Mármint azt a kis fekete izét, amivel össze lehet rakni a 3 terméket.

    VálaszTörlés
  2. :D Értelek.. én Budafokon voltam a Tescoba de hát ott nem találtam ilyesmit, vagy ha találtam is abból már használva volt :/

    VálaszTörlés