2012. augusztus 26., vasárnap

Levágattam a hajamat =)

Mint ahogy ti is láthattátok, általában magam vágom a hajamat, de most kivételesen egy Akcion.hu-s kupon segítségével levágattam fodrász által 2890 Ft-ért.

Szerintem nagyon megérte, mert egyébként se akartam befestetni, csak normálisan levágatni, mert 1 évben legalább 1-szer jó, ha fodrász vágja le a hajunkat. Nekem utoljára tavaly szeptemberben vágta le fodrász, úgy hogy így aktuális is volt. (A legegészségesebb a 3 havonta vágás!) 

Az ok, amiért le kellett vágatnom, a "sörényemet", mert egyszerűen eljutottam addig a pontig, hogy már kezelhetetlen volt számomra. Egész nyáron növesztettem, de hiába a növesztés, meg a dússág, ha az embernek nincs ideje, és ereje hozzá, hogy törődjön vele, az úgy már nem szép.. =(...

Megmutatom milyen volt az az állapot ami még vállalható volt a hajamnál.Ezek a képek Májusban készültek. Akkor még kezelhetőnek mondható volt a hajam, de most képzeljétek el ezt még dúsabban, és még hosszabban.. (Korpásodásról már nem is beszélve..)

És most mutatom az eredményt, amit a Hajászat Fodrászat készített =)Hátulról kicsit furán néz ki, olyan szokatlan számomra, mert én már megszoktam ezt a V alakú "fazont" de ha elölről megnézitek szerintem egész jó lett a fazonja =) (Meg persze egyáltalán nincs már töredezett rész benne) A fodrásznak elmondtam a problémáimat, és így jól megritkította és szépen fazonra vágta a hajamat =) Kb. olyan 10-15 cm-t vágott le belőle, de ami a földön maradt az elég lett volna egy másik ember fejére is :D

Szóval, azt tanácsolom, hogy akinek hosszú haja van, és úgy érzi, hogy nem tudja már kezelni, az ne sajnálja.. inkább menjen el fodrászhoz, és vágassa olyan fazonra, ami szép, illetve magának, és a hajának is jobb =)

Így a végére... a fodrász azt mondta, hogy látott egy őszhajszálat.. :D úgy hogy ha elkezdek őszülni, vissza kell majd szoknom a hajfestésre :D..

5 megjegyzés:

 1. Köszönöm a fodrász nevében is! =))

  VálaszTörlés
 2. Jó lett szerintem is.
  Én is a héten voltam fodrásznál, kicsit többet kellett vágni belőle, mint amennyit szerettem volna köszönhető ez annak, hogy pont 1éve voltam utoljára fodrásznál:((

  bizsumania.blogspot.hu

  VálaszTörlés
 3. =(.. sajnálom! De ha esetleg használnál ricinus olajat, akkor hátha gyorsabban visszanőne! =) Nem tudom, hogy próbáltad e már, de ha még nem akkor próbáld ki! Nekem segített!

  VálaszTörlés
 4. Hú szerintem nagyon jól áll így "rövidebben " :)

  VálaszTörlés