2012. március 5., hétfő

Abbahagyom a bloggolást


Igazából már régóta érik bennem sajnos, de mai nap folyamán jöttem rá, hogy tényleg abba kell hagynom a blog írását. 

Nem tudom kit mennyire fog ez rosszul érinti... de sajnos ez van.

Nekem nagyon jól esett, mikor a bejegyzéseimet pozitívan értékeltétek =) És tényleg tetszett amit csinálok. 

Ezt köszönöm is Nektek, és azt hogy velem voltatok! 

De sajnos volt olyan ember, aki irányomba kritikusan lépett fel, és nem azt kritizálta amit csinálok, hanem a személyemet sértette. 

Én ezt nem tűröm, és a továbbiakba se fogom. Ezért hagyom abba, nekem ennél az érzelmi stabilitásom fontosabb.

Szóval összességben ennyi =) Köszönöm, hogy olvastatok! Sziasztok! =)

13 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Sajnálom :( engem is sokan cseszegetnek de nem adom meg nekik azt az örömet h eltűnjek... de ha így érzed jónak...:( szomorú azért :(

    VálaszTörlés
  3. Ha szereted, akkor mások miatt ne hagyd abba!

    VálaszTörlés
  4. Barbye: Én nem azért bloggoltam, hogy "velük harcoljak" =) Nekem ilyen téren nem sok a tűrő képességem, és már elég 1 ilyen megjegyzés és inkább eltűnök :/.. Sajnos most muszáj a magam érdekét néznem =(.. De majd olvaslak én téged! =)

    Petra: Köszi, de az, hogy szerettem csinálni, az már itt kevés :(

    VálaszTörlés
  5. én is sajnálom hogy abbahagyod, de ha tényleg így látod jónak, akkor elfogadjuk! mindenesetre én szerettelek olvasni! puszi :)

    VálaszTörlés
  6. Lujzi: Köszi aranyos vagy nagyon!! =)) Nem fogok teljesen eltűnni, ha lesz valami amit fontosnak tartok úgy is megosztom veletek, csak blogot nem fogok már írni! De jól estek a szavaid, puszi! =)

    VálaszTörlés
  7. Azt lehet tudni, hogy ki szólt be és mit? Mert visszaolvastam pár posztodat, de nem látok semmi sértőt.
    Természetesen te érzed, hogy mit akarsz kezdeni a dolgaiddal. Egyre több ilyen posztot látok sajnos, ahol elköszönnek. Kár.

    VálaszTörlés
  8. Viki: Én nem szeretnék senkit se kényelmetlen helyzetbe hozni, mert nem olyan sértő a dolog, csak egyszerűen egy olyan megjegyzésről van szó, ami nem azt érinti amit csinálok, hanem személyesebb negatív komment. Egyrészt rosszul esett, hogy nem azt nézi amit csinálok, és nem azt értékeli hanem belémköt, és "tanácsként" tünteni fel. Mindegy is =) Köszi, hogy olvastál Viki! Én az egyik nagy olvasód vagyok úgy hogy ez tök jó érzés nekem egyébként =))

    Velvet..: Semmi gond =) Nem fogok eltűnni teljesen! =) Facebookon jelen leszek!

    VálaszTörlés
  9. Sajnalom,hogy igy dontottel.Szerettem a blogodat,a videoidat,hianyozni fogsz.

    VálaszTörlés
  10. Az életben még nagyon sokszor elő fog ez fordulni, hogy nem a munkádat nézik, hanem arcra megy a dolog. Meg kell edződni, ilyen az élet. Nem azt kell nézni mit mondanak, hanem azt, hogy ki mondja.
    Az élet majd téged is megedz, fiatal vagy még.

    VálaszTörlés
  11. Én már rájöttem, hogy mi lehetett az a komment, ami megsértett..Szerintem nem volt az annyira komoly, hogy emiatt abba kell hagynod, mások sokkal sértőbb dolgokat kaptak már, de persze te érzed..
    Ágnesnek is igaza van, hogy az életben sokkal durvább dolgokat is kapni fogsz és mindig nem futamodhatsz meg..Én olvastalak, kár, hogy nem írsz többet..

    VálaszTörlés
  12. Ágnes: Pont a napokba szerettem volna ezzel kapcsolatban feltölteni egy videót, akkor lehet jobban megértenétek. Vagyis hasonló téma volt.
    Én mindig próbáltam az emberek negatív véleményét figyelmen kívül hagyni, de sajnos nem ment.. csak az segített ha új környezetbe kerültem.

    Dóri: Tudom persze, azért se akarok mást kellemetlen helyzetbe hozni, csak tudod ha egy megvolt, nem sokára jön a következő, ami lehet durvább lesz =(.. Mások szerintem ilyen téren sokkal erősebbek nálam.
    Sokszor sajnos az életem során, nem tehettem mást, csak megfutamodni tudtam. Lehet, hogy innen ered az, hogy ilyen érzékeny vagyok ilyen téren. De Dóri nem fogok egyébként eltűnni, facebookon ott leszek, ha szeretnél, akkor ott követhetsz, mert úgy is van pár dolog amit megakarok Nektek még mutatni =)

    VálaszTörlés