2012. november 21., szerda

Beiratkozós outfit! =)

Ebben a bejegyzésben egy outfit-et fogok Nektek mutatni annak kapcsán, hogy ma beiratkoztam egy nyelviskolába! =) Hétfőtől-péntekig napi 5 órában fogok angolt tanulni a Nyugatinál! =) Már nagyon várom December elején fogok kezdeni. A könyveket már be is szereztem. =) Ha akarjátok bővebben kifejtem Nektek az iskolát illetve az okot, hogy miért döntöttem így! =) Na de addig is, mutatom a videót! Remélem tetszik: 

4 megjegyzés:

  1. Jaj de jó!! =)) Ennek nagyon örülök!

    VálaszTörlés
  2. Szia Ancsi!
    Engem érdekelne a suli, nagyon bele kéne húznom nekem is az angolozásba. :0 Nagyon jó a pulcsi, meg jó az egész szett. Szeretek én is szoknyázni, ilyen időben is. Érik már úgyérzem, egy tesco vizit :)

    VálaszTörlés
  3. Belinkelem Neked a suli oldalát! =)
    http://www.cosmopolitan-lingua.hu/
    Itt minden fontos információt megtalálsz a tanfolyamokkal kapcsolatban!
    Sok nyelviskolát megnéztem mire arra jutottam, hogy ő mellettük döntök! Árban olyan középkategóriásnak mondanám, de olcsóbb mint a Katedra, és jó benyomásom volt beiratkozásnál is!
    Akkor tudok majd bővebb információt mondani róla, ha ténylegesen elkezdem az angol tanfolyamot Decemberben.
    Ha szeretnéd, akkor írhatok majd róla egy külön bejegyzést is, mert elég sűrűn indulnak ilyen kurzusok, és többféle képzési tempóval. Az enyém a "szuper intenzív", de van "intenzív" "fél intenzív" és így tovább! =)
    Nézd meg az oldalt, és ha bármi kérdésed van, vagy szeretnéd, hogy legyen a saját tapasztalataimról bejegyzés akkor írj nyugodtan!
    Egyébként egyenlőre csak annyit tudok hozzáfőzni, hogy miután megírtam a nyelvi tesztet náluk, (mert ugye ez alapján tudják megmondani, hogy melyik csoportba kerülök) a középhaladó kurzusra osztottak be. A teszt alapján fény derült a hiányosságaimra is, így amíg nem kezdődik a tanfolyam, ezeket át tudom nézni a Nyelvipercek online angol tanfolyam segítségével! =) Arról már írtam bejegyzést, ha esetleg az is érdekel akkor kattints ide, és olvasd el, mert nekem az is bevált, csak mivel nekem most sajnos.. több időm van, így beiratkoztam egy ténylegesen "beülök az órára" tanfolyamra. Na de, olvasd el azt a bejegyzésemet: http://piciancsi.blogspot.hu/2012/07/go-mert-igy-minden-konnyebb-online.html

    A Tescohoz meg annyit fűznék hozzá, hogy hajrá, érdemes benézni, mert pl. egy csomó kabátot is láttam leértékelve, viszont, ha szoknyát szeretnél, akkor inkább a New Yorkert ajánlom, mert ott rengeteg szoknya van ami ráadásul kötött és vastag is! =) Én nemrég vettem ott egy szürkét!

    VálaszTörlés